Een tuinontwerp op maat

De eerste stap naar een goed plan is een bezoek ter plaatse. Daarom kom ik naar u toe om uw wensen te horen en de situatie ter plaatse te bekijken. Ik hoor graag welke stijl u in gedachte heeft. Houdt u van een moderne en strakke tuin of eerder iets Engels? Wenst u een haag met structuur?

Uw wensen in kaart gebracht

Op basis van ons gesprek en mijn bevindingen ter plaatse maak ik een tuinontwerp regio Brugge. Dit bespreken we daarna samen. Als de structuur van uw toekomstige tuin aan uw verwachtingen voldoet, ga ik opnieuw aan de slag. Ik bepaal waar welke planten, struiken en bomen komen. Bij het opmaken van dit beplantingsplan houd ik onder meer rekening met de bodem en de zon. Ook hierover verneem ik graag uw feedback. Indien u een beroep wenst te doen op een tuinarchitect, kan dat natuurlijk ook. Ik stel u graag mijn collega's aan u voor.

Contact opnemen

Indien u dat wenst, zorg ik ook voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Ook het plaatsen van een oprit, terras, vijver, afsluiting, carport of tuinhuis behoort tot de mogelijkheden. Hebt u vragen of wenst u een gratis offerte aan te vragen? Neem dan zeker contact op via onze contactpagina en wij helpen u graag verder.