Een tuin aanleggen en onderhouden is vakwerk

Uw tuin aanleggen regio Brugge kan bijna in elk seizoen. Want de meeste planten, struiken en bomen zijn beschikbaar in potten of met een goed beschermde wortelkluit, zodat ze het jaar rond verplant kunnen worden. En ook voor de aanleg van verhardingen en afsluitingen is geen specifiek weer nodig.

Grond- en beplantingsplan

Tuinen Van Poucke Bart uit Brugge vertrekt natuurlijk het liefst van een degelijk grondplan van uw tuin en van een uitgewerkt beplantingsplan. Ik kan hier zelf voor zorgen of u bezorgt mij een bestaand plan. Een goed beplantingsplan zorgt ervoor dat elke plant op de juiste plaats staat, afhankelijk van de grond en de zon. Bij de aanleg van uw tuin verzorg ik alles van a tot z. Dus zowel de grondwerken, de verhardingen tot en met het planten van elke plant, struik en boom. Dankzij mijn kennis, ervaring en machines kom ik snel tot het gewenste resultaat.

Een goed onderhoud laat uw tuin blijvend stralen

Om in optimale vorm en conditie te blijven heeft uw tuin natuurlijk ook het nodige onderhoud nodig. Ook daarvoor kunt u bij Tuinen Van Poucke Bart terecht. 
Eerst bespreken we welke handelingen u graag zelf uitvoert en welke u liever aan een vakman toevertrouwd. Dan maken we een contract op maat van uw wensen en uw tuin. Daarin spreken we af hoeveel keer we uw haag scheren, hoe vaak we het gras maaien, enz.. Indien u nog vragen hebt of bijkomende informatie wenst kunt u ons altijd vrijblijvend contacteren via de contactpagina.