Carports & tuinhuizen

Carports en tuinhuizen bestaan in alle soorten en maten. Ze zijn verkrijgbaar in bouwpakketten, of u kunt er eentje op maat laten ontwerpen en maken. Voor wat u ook kiest, Tuinen Van Poucke Bart uit Brugge helpt u graag verder.

Ontwerp op maat

Ik plaats niet alleen bestaande bouwpakketten maar ontwerp graag een exemplaar voor u. Daarbij hou ik natuurlijk rekening met uw wensen en uw budget. Ook de exacte locatie is soms belangrijk in de ontwerpfase. Als de nodige beslissingen genomen zijn, giet ik de 'plateau'. Eenmaal uitgehard, begint het opbouwen volgens de regels van de kunst. Daarna werk ik alles perfect af zodat u er vele jaren geen omkijken naar heeft. Alle stijlen zijn mogelijk. Tegenwoordig kiezen vele mensen voor strak, maar een model met veel tierlantijntjes is net zo goed mogelijk. Aan u de keuze!

Vraag meer inlichtingen

Ik bied u steeds de juiste oplossing op maat voor uw carports en tuinhuizen regio BruggeContacteer me gerust met al uw vragen of voor het maken van een afspraak. Ik kom snel langs voor een vrijblijvend en verkennend gesprek en onderzoek. Op basis daarvan maak ik een prima offerte en stel een timing voor.