Veiligheid en privacy gegarandeerd dankzij afsluitingen

Een afgesloten tuin zorgt voor veiligheid en privacy, en is dus zijn investering meer dan waard. Bovendien zijn er omheiningen in alle soorten en maten. Kiest u voor een draadafsluiting, betonplaten, een houten afsluiting, of steenkorven? Tuinen Van Poucke Bart uit Brugge plaatst ze allemaal!

Plaatsing en bestelling

Vraag gerust mijn deskundig advies alvorens te beslissen welk materiaal u kiest. Soms kiezen mensen immers een te lichte uitvoering die het bij de eerste rukwinden begeeft. Bovendien geef ik u de mogelijkheid om via mij te bestellen. Dit heeft als groot voordeel dat de garantieregeling er optimaal uitziet. Ik verzorg de plaatsing van a tot z. Dit wil zeggen; opmeten, uitzetten van de omheining, uitgraven van de geul en de gaten voor de palen. Daarna volgt de plaatsing van de bodemelementen en de palen. Als alles stevig staat, breng ik de eigenlijke afsluiting aan in draad, betonplaten of hout.

Neem contact op

Heeft u een bestaande afsluiting? Ik breek ze af en neem alles mee. Zo kunt u meteen voluit genieten van uw veiligheid en privacy. Bel Tuinen Van Poucke Bart uit Brugge gerust voor extra info omtrent de plaatsing van afsluitingen regio BruggeIk sta graag tot uw dienst